On huvittava seurata ihmisten ilmeitä, kun he katsovat meidän perhettä kaupassa. Nyt siis perheessämme on ylimääräisenä valopilkkuna R, joka on 17-vuotias iso-Z:n siskontyttö. Kehittelemme R:n kanssa tuijottavien katseiden innottamina skenaarioita siitä, mitä ulkopuoliset perheestämme ajattelevat. Olemme nimittäin huvittava sekalainen seurakunta, jossa iso-Z on tumma turkkilainen, samoin kuin R, mutta erittäin länsimaisittain, monesti huomattavan paljastaviin toppeihin ja minihameisiin pukeutuva nuori, pitkänhuiskea ja laiha tyttönen. Iso-E taas on ihan suomalaisen pikkupojan näköinen vaaleine hiuksineen, kun taas pikku-E suklaasilmäinen tummahko natiainen. Tähän mennessä tarinoita on syntynyt kolme.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Skenaario 1.

Perhe, jossa on lapsia kolmesta eri avioliitosta. Selvästi turkkilainen R on iso-Z:n edellisen, turkkilaisen avioliiton tuotos. Vaalea iso-E taas on minun aiemman suomalaisen avioliittoni tuotos ja tummempi pikku-E taas nykyisen iso-Z:n kanssa olevan avioliittomme tuotos.

 

Skenaario 2.

Moniavioinen perhe. Iso-Z on kyllästynyt suomalaiseen vaimoonsa (minä) ja ottanut tämän rinnalle kauniin ja nuoren turkkilaisen vaimon (R). Tummempi pikku-E on uudemmasta vaimosta ja vaalea iso-E taas vanhemmasta.

 

Skenaario 3.

Tämä skenaario toimii silloin, kun iso-Z ei ole mukana. Olemme R:n kanssa lesbopari lapsineen, jolloin tummempi pikku-E on R:n biologinen lapsi ja vaalea iso-E minun.