Tässä meemi ensimmäistä kertaa. En muista mistä sen kopioin, enkä haasta ketään. Vastasin vain vastaamisen ilosta, toivottavasti hyvät lukijani eivät pitkästy! Psykologiset analyysit ovat tervetulleita! :)

1. Mitä on yöpöydälläsi? Mulla ei ole varsinaista yöpöytää, mutta heti sängyn vieressä olevalta tietokonepöydältä löytyy kaiken muun kaman lisäksi joka ilta siihen laittamani kännykkä ja silmälasit.

2. Käytkö öisin jääkaapilla? En, ehkä just ennen nukkumaanmenoa saatan jotain vetäistä, mutta sitähän ei lasketa...

3. Elokuva, jonka aikana itkit? Itken tosi herkästi. Viimeeksi itkin the Queenissa, mutta erittäin vuolaasti itkin viimeeksi turkkilaisessa Babam ve oglum -elokuvassa. Nyyh!

4. Mitä pelkäät? Läheisten menettämisen pelko on varmaankin aina päälimmäisenä.

5. Mikä eleesi paljastaa epävarmuutesi? Punastuminen, ääh!

6. Tunnetko ketään julkkista? Tunnenkohan... Olen ollut Marco Bjurströmin tanssitunneilla, mutta ei se varmaan mua enää tunnistaisi

7. Kuvaile sänkyäsi. Parisänky, jonka toisella puoliskolla nukkuu mies. Mä nukun aina oikealla. Erillisiä peittoja ei saa olla missään nimessä, vaan kunnon iso parisängyn peitto, jonka alle on kiva käpertyä kullan kainaloon.

8. Oletko spontaani vai suunnitelmallinen? Mielummin olisin suunnitelmallinen, mutta koska en osaa olla oikein sitäkään, olen kai spontaani.

9. Kuka esittäisi sinua elokuvassa elämästäsi? Joku pienikokoinen nainen... Juliette Binoche, Bridget Fonda tai Jodie Foster voisivat olla varteenotettavia.

10. Oletko koskaan pelannut räsypokkaa? En, en ole kovin peli-intoinen.

11. Mitä kannat aina mukanasi? Kännykkää, avaimia ja lompaakkoa, jos lapset on mukana, vaippakin löytyy.

12. Mitä kaipaat lapsuudessasi eniten? Kesiä, pyöräretkiä ja sitä ihanaa vapautta, kun ei tarvinnut vielä huolehtia mistään, ei edes itsestään.

13. Oletko tyytyväinen nimeesi? Joo, tarpeeksi helppo, mutta tarpeeksi erilainen (siis sukunimen kanssa) erottuakseni joukosta.

14. Mitä kappaletta kuuntelit viimeksi? Nykyään tulee kuunneltua lastenlaulja ja harvoin on sellainen hiljainen hetki, että laittaa musiikkia soimaan. Mies taisi eilen soittaa koneelta turkkilaista musiikkia, jonka joukossa oli eräästä sarjasta tuttu kappale "Askinla yandim".

15. Oletko ollut mukana koulunäytelmässä? Olin yläasteella näytelmäkerhossa ja suurin roolini oli Don Quijoten rakastettu Dulcinea.

16. Pidätkö itsestäsi? Ihan joo, mutta enemmän saisin huolehtia ulkonäöstäni. Ja välillä saisin olla kiltimpi lähimmäisilleni. Laiskuus ja saamattomuus ovat huonoin puoleni.

17. Oletko tehnyt mitään laitonta? Ainakin nauttinut alkoholia ja polttanut tupakkaa ennen kuin se olisi ollut iän puolesta sallittua. Leffoja ja musiikkia tulee imuroitua netistä.

18. Pidätkö itseäsi söpönä? En.

19. Epämiellyttävin kotiaskare? Silittäminen, sen takia teen sitä vain äärimmäisen pakon edessä.

20. Syötkö roskaruokaa? Syön, olen suuri pizzan ystävä.


21. Viilaatko kynsiäsi? En. Jos kynnet ovat liian pitkät, ne leikataan!

22. Miten pidät huolta ulkonäöstäsi? Nykyään liian vähän, mutta ainakin kosteuttavaa emulsiota (mikä sana!) muistan suihkun jälkeen laittaa kasvoihin.

23. Oletko koskaan laulanut karaokea? Muutaman kerran, en kuitenkaan koskaan yksin, vaan porukassa.

24. Mitä sanaa toistat paljon? "Öö tota." Kun mulla on usein vaikeuksia ulosannin kanssa.

25. Seuraatko naapureidesi elämää? Pitää tunnustautua jonkinasteiseksi kyyläksi. Aika hyvin olen perillä taloyhtiön asioista. 

26. Oletko koskaan syönyt rautatabletteja? Viimeeksi raskaana ollessani.

27. Jos voittaisit 1000e, mitä tekisit sillä? Laittaisin säästöön. Tiedän, olen tylsä!

28. Mitä olet viimeksi maksanut käteisellä? Paljonko se maksoi? Leffalipun kaverille 8 euroa.

29. Odotatko jo kesää? Odotan aina kesää! 

30. Turhin juhla? Vappu.

31. Mitä kieliä osaat puhua? Suomea, turkkia, englantia. Ruotsia ja saksaa joten kuten.

32. Edellinen matikan numerosi? Taisi olla lukion päästötodistuksessa 6...

33. Onko sinulla lävistyksiä? Kolme korvareikää.

34. Jos tulisit (/kumppanisi tulisi) nyt raskaaksi, mihin ratkaisuun todennäköisesti päätyisit? Huh, vaikea kysymys. Mies on sitä mieltä, ettei meille enää tule lapsia. Mä en vielä halua sanoa "ei enää", mutta kaipa se pitää jossain vaiheessa osata sanoa.

35. Onko sinulla hyvä itsetunto? Osittain on, osittain ei.

36. Onko paras ystäväsi sinua nuorempi vai vanhempi? 2 vuotta vanhempi.

37. Milloin olet viimeksi käynyt rautakaupassa? Miksi? Biltemasta käytiin hakemassa mikrofoni tietokoneeseen, jos se lasketaan.

38. Mitä mieltä olet lapsityövoimasta? Ei aina niin yksinkertainen juttu. Siis hyväksyn esim. kevyen kesätyön varhaisnuoren ehdoilla, en pakottamista enkä kurjia olosuhteita missään nimessä! Olen sitä mieltä, että nykyajan nuorten pitäisi osata arvostaa työntekoa jo pienestä pitäen. Se opettaa paljon maailaman realiteeteistä!

39. Onko sinulla nälkä? On, lounas jäi taas väliin.

40. Teetkö kotitöitä? Teen, olen niiden päätekijä!

41. Pidätkö linnunlaulusta? Ehdottomasti!

42. Haluatko isona naimisiin, omakotitalon, 2 lasta ja koiran? Joo, tottakai, nyt puuttuu enää omakotitalo, koiraa en enää ottaisi.

43. Jos saisit aloittaa täysin uuden kouluaineen Suomen kouluissa, mikä se olisi? Monikulttuurisuuskasvatus!!!

44. Minkä asian parantaisit itsessäsi, jos voisit? Poistaisin saamattomuuteni.

45. Mikä sinusta tulee isona? Sosiologi, älä kysy mitä se tekee!

46. Mitä aiot nyt tehdä? Ruokaa pitäisi ryhtyä väsäämään, illan vietän kirjastossa ja muulle perheelle pitää tästä syystä löytyä ruokaa.

47. Oletko tehnyt jotain maailman parantamisen hyväksi? Yrittänyt ainakin valistaa ihmisiä mm. monikulttuurisuuden, avarakatseisuuden suuntaan.

48. Laitatko rahaa esim. Punaisen ristin keräyksiin? Joskus, jos sattuu olemaan. Liian vähän!

49. Tiedätkö, mitä haluat tulevaisuudeltasi? Joo, tasapainoisen koti- ja työelämän. Taas tylsää...

50. Mitä tahtoisit juoda? Vaikkapa vettä. Kerroin juuri aamulla esikoiselle, että vesi on viisasten juoma ja hän katsoi hieman ihmeissään, että mitä se äiti taas höpöttä!

51. Miten vietät viikonloppusi? Lauantaina on tentti ja sen jälkeen rentoudun, jos se nyt on mahdollista meidän perheessä... Ulos pitäisi päästä ja eläimiä voisi lähteä katsomaan lasten iloksi. Sauna ei olisi pahitteeksi!